Monday - Saturday - 8:00 - 18:00, Sunday - 8:00 - 14:00

El próximo jueves día 8 de marzo, Tauler Laminating Tech participará en el evento Packaging digital, organizado por NOVAC, que tendrá lugar en Fotosilver Zoom, en Murcia. Una jornada donde se van a presentar las mejores soluciones para afrontar los retos del packaging digital e inteligente.

La empresa fabricante de máquinas laminadoras, Tauler, va a estar representada con su laminadora automática SmartB3 Matic, con la que se hará una demostración para poner en práctica todo lo aprendido en la jornada.

Asimismo, van a participar en el evento las empresas Xerox, EFI y Mikami, con su respectiva maquinaria.

Tauler, Tauler Laminating Tech, laminadoras, laminating

La 14ena edició de la Fira Internacional de Publicitat i Impressió RemaDays, celebrada a Varsòvia, ja ha finalitzat. Un cop més, s'ha confirmat que aquesta és una data important en el calendari de fires per a la indústria publicitària i d'impressió. En l'esdeveniment d'aquest any, s'ha batut rècord d'assistència amb més de 800 expositors i més de 20.000 visitants professionals de 52 països.

Llegeix més...
SmartB3 Matic, Tauler, Tauler Laminating Tech, laminadora, laminating

El distribuïdor de Tauler Laminating Tech a Portugal, Printhouse, ha incorporat la maquinària de Tauler en el seu showroom. En aquest espai, destinat a tancar acords entre empreses del sector de les arts gràfiques, es troba exposada una de les laminadores d'èxit de Tauler, la SmartB3 Matic, equipada a més amb el kit Tauler_FOIL, que Tauler va llançar al mercat aquest 2017 i que ha tingut una gran acollida a nivell internacional.

Llegeix més...

Subscribe

Segona mà

Laminadores, plegadores, enquadernadores... Consulta el nostre catàleg de màquines d'ocasió i si necessites més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres al 93 819 97 69 o per email a: client@tauler.net

TAULER

TAULER és el fruit de més de 40 anys d'experiència en la fabricació i comercialització de solucions i maquinària per a l'acabat de les arts gràfiques, bàsicament laminadores dry, d'adhesiu en fred i contra-encoladores.

On estem?

Direcció
C/ Font de Sant Llorenç, 32 Polígono industrial Mercaderies 08720 Vilafranca del Penedès
(Barcelona)
Telèfon
+34 938 199 769